Els Casals de Sagàs revalida l’Estrella Michelin

El restaurant d'Oriol Rovira també manté l'Estrella Verda que premia la sostenibilitat en la gastronomia

El restaurant Els Casals de Sagàs conserva un any més l’Estrella Michelin que se’ls va atorgar l’any 2008. Enguany, el restaurant d’Oriol Rovira també ha revalidat l’Estrella Verda que reconeix la sostenibilitat dels establiments gastronòmics.

Un any més, doncs, Els Casals de Sagàs serà l’únic restaurant del Berguedà amb aquesta distinció, després que l’Estany Clar perdés la seva Estrella Michelin l’any passat.

En la gala celebrada ahir a Barcelona, Catalunya va consolidar-se com un territori amb una gran gastronomia, després d’aconseguir 70 estrelles i que el restaurant Disfrutar de Barcelona, que fa 5 mesos va ser declarat el segon millor restaurant del món, obtingués la seva tercera Estrella Michelin.

D’altra banda, la garrotxina Martina Puigvert va ser guardonada amb el premi Xef Jove, el barceloní Joan Carles Ibañez va rebre el premi al Servei de Sala i Josep Roca i Fontané “Pitu”, va ser premiat com a millor Sommelier.