General

La Coral de l’Escola de Música de Berga interpretarà un recull de l’obra religiosa que ha cantat en els seus vint anys

La Coral de l’Escola Municipal de Música de Berga ha preparat un concert especial per aquest Divendres Sant. Coincidint amb el vintè aniversari del seu naixement, el cor interpretarà un recull de l’obra religiosa. La Coral va iniciar l’activitat l’any 1987 i per això van creure oportú interpretar un resum de les peces que han cantat des dels inicis. Un actuació única, segons Sergi Cuenca, director de la coral. Inclourà fragments d’obres des de Vivaldi fins l’actualitat, i també hi haurà composicions, entre d’altres, de Robert Agustina. Es tracta, d’n recull de la música cantada en aquestes dues dècades.
El concert de Setmana Santa és un dels més emblemàtics de la Coral de l’Escola de Música de Berga. Es podrà escoltar demà, a les 8 del vespre, a l’Eslgésia Parroquial de Santa Eulàlia, de Berga. La coral de l’Escola de Música cantarà acompanyada de l’Orquestr@ Berguedà, i de l’organista Joan Casals.

Comentaris