Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Avui presenten en un concert a Avià el doble disc d’homenatge a Josep Maria Isanta

Avui es presenta a Avià el disc d’homenatge que 33 grups de la comarca del Berguedà han fet a Josep Maria Isanta. El doble CD es titula Branques, que és un poema que va escriure el mateix Isanta, molt afeccionat a la poesia.
El concert comença a les 7 de la tarda a l’Ateneu d’Avià, i s’espera que acabi ben entrada la matinada. El recital es presenta com una marató de tots els grups que han participat en l’enregistrament del doble CD als estudis Soterrats de Berga. I l’actuació estrella es preveu que sigui la del grup manresà Gossos, que també ha inclòs una cançó dedicada a Josep Maria Isanta en el seu darrer treball, Oxigen.
Els CD ja es poden adquirir a les principals botigues especialitzades. Costen 15 euros, i tots els beneficis de la venda dels treballs es destinaran de manera íntegra a cobrir els costos judicials del cas Isanta: a pagar els advocats de la família i els dels afectats.
Això que sentim és Travé i Tuyet, un duet de Berga, que també han dedicat a una cançó al seu amic Isanta, desaparegut ara fa ja dos anys.

Comentaris