Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Detenen a la Pobla de Lillet el presumpte culpable de set atracaments en Schlecker del Bages

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui a la Pobla de Lillet un jove de 20 anys que s’havia fugat d’una presó de Tarragona i que està acusat de cometre presumptament la majoria dels set atracaments que s’han produït aquests últims dies en establiments de la cadena Schlecker de diferents poblacions del Bages.
El darrer atracament va ser ahir al matí a Sant Joan de Vilatorrada. Els Mossos no van poder atrapar el jove després d’una gran batuda policial, en què van participar-hi una trentena d’agents. Tot i que el dispositiu es va retirar ahir a les 7 de la tarda, les investigacions han continuat fins que avui s’ha detingut el jove a la Pobla de Lillet a l’entrada d’un domicili, gràcies a un intens i ampli dispositiu de recerca.

Comentaris