Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Iñaki Albiol i Maria Carbonell, de Puig-reig, seleccionats per un concurs de balls de saló

Iñaki Albiol i Maria Carbonell, de Puig-reig, participaran en un concurs de televisió de balls de saló. Fa dotze anys que ballen junts i han participat en nombrosos campionats, i ara s’enfronten a una nova experiència: competir amb altres 19 parelles que fan balls de competició en una programa televisiu que té com a finalitat premiar la millor de 20 parelles de tot l’estat espanyol amb la participació a un festival d’eurovisió de balls de saló. Aquest nou espai s’emetrà per TVE1 i engegarà dilluns que ve, dia 30 d’abril, a les 10 de la nit. A cada gala hi actuaran quatre parelles i Albiol i Carbonell participen ja dilluns. D’aquestes quatre parelles, n’eliminaran o una o dues, l’organització del programa encara no ho ha concretat. Cada parella ballarà tres balls, i a Iñaki Albiol i Maria Carbonell els ha tocat un chá chá chá, un quickster i una rumba bolero. Els puig-reigencs estan contents amb aquests dos balls llatins i un d’estandard, però les dimensions de la pista pot ser un inconvenient, segons ha explicat a Ràdio Berga, Maria Carbonell: “la pista és molt petita i nosaltres estem acustomats amb pistes més grans, ho hem provat i és complicat. Però en general, estem contents perquè els balls que ens han tocat ens agraden”. Albiol i Carbonell estan contents i esperen fer un bon paper en aquest concurs de ball. Per això ja fa dies que assagen aquests balls, dediquen moltes hores a entrenar-se perquè tot surti rodó: “entrenem els balls amb la música perquè ens quadrin bé i hi dediquem moltes hores, però a més, s’ha de tenir en compte que no podem aparcar l’entrenament per a les competicions que també tenim”. Preparar els balls del concurs i alhora continuar entrenant-se pels campionats, ja que el calendari competitiu no s’atura. Això vol dir moltes hores de dedicació als balls de saló, que Iñaki Albiol i Maria Carbonell compaginen amb els seus estudis. Tots dos fan tercer d’INEF a Barcelona. Tenen 22 anys i seran una de les parelles més joves que participaran en el concurs de balls de saló de televisió espanyola que comença dilluns. Actuals campions de Catalunya de balls estàndard i subcampions d’Espanya també de balls estàndards, Iñaki Albiol i Maria Carbonell fa dotze anys que ballen junts, són amateurs, perquè no viuen del ball, però la seva dedicació en aquest món és professional.

Comentaris