Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El jurat popular declara culpable la companyia Fecsa-Endesa de l’incendi del 1998 a la Catalunya central

Doble activitat a l’Audència de Barcelona. Avui han declarat testimonis de l’incendi del 1994 al Berguedà, la majoria dels quals han assegurat que van veure l’inici de les flames el juliol de fa tretze anys. Demà, nova sessió del judici amb la declaració dels pèrits. I per altra banda, ha sortit també el veredicte del jurat sobre un altre incendi, el del 1998: el jurat popular ha declarat culpables per unanimitat dos excaps de la companyia Fecsa-Endesa per l’incendi d’Aguilar de Segarra, al Bages; el veredicte considera que hi va haver negligència. I innocents els dos joves de Puig-reig que s’asseien al banc dels acusats. En els propers dies el jutge ha de decidir quina és la condemna pels acusats i quines indemnitzacions hauran de pagar.

Comentaris