Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Jornades solidàries a Puig-reig per combatre la “desinformació” sobre l’Àfrica

L’agermanament de Puig-reig amb Tansega, al país africà de Burkina Faso,es dóna a conèixer aquests dies amb una sèrie d’activitats. Fins el dissabte, es pot veure a la biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig una exposició de fotografies de Tansega. Paral•lelament, a Puig-reig s’han fet projeccions i xerrades, per exemple la de Carme Villabona, que és psicòloga, mestra i ha escrit el llibre ‘Tubabu. A la corba del Níger’.
Villabona ha viatjat per països com Mali i Burkina Faso, entre altres estats africans. I ha mantingut llargues converses amb homes i dones del continent negre. Fruit d’aquestes entrevistes, l’autora de l’obra ha recollit les vivències dels africans, i ha volgut que poguessin parlar al seu llibre en primera persona.
El llibre de Villabona i l’exposició de fotografies es completen amb altres iniciatives, com una xerrada, un dinar a càrrec de cuiners de la República de Guinea, i diversos jocs i tallers.

Comentaris