First Stop

General

Els experts en activitat física recomanen incorporar l’activitat física a la vida diària

Experts en activitat física, reunits al programa Mitja hora de salut, de Ràdio Berga, han arribat a la conclusió que, només renunciant als objectius immediats i buscant una motivació personal, es pot mantenir la promesa d’anar al gimnàs amb regularitat. Cal oblidar-se de reduir molts quilos en poques setmanes o de guanyar massa muscular en un període curt de temps. I, cal, també, buscar una activitat que resulti agradable, tal com ha dit el tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Berga, Josep Alberich, Perico.
Per a molta gent, una d’aquestes activitats que motiven pot ser la natació. Anna Rodríguez, sòcia d’El Tossalet, explica que, abans d’entrar a la piscina, va provar de tot.
Un altre dels requeriments és incorporar l’esport a la vida diària. Fer petits desplaçaments a peu, en comptes d’anar a tot arreu en cotxe, és una bona idea.
Segons un estudi recent del RACC, el 60 per cent dels desplaçaments que es fan en cotxe dins de la ciutat de Berga són per fer de menys de 500 metres de distància.

Estic amb tu

Comentaris