General

El Grup de Defensa de la Natura del Berguedà fa una caminada per Malanyeu

El Grup de Defensa de la Natura del Berguedà organitza aquest diumenge, 17 de maig, una sortida pels voltants de Malanyeu. L’activitat s’adreça a tothom i, sobretot, als que encara no han pujat mai pel griell o grau de Cal Pigot o que mai no s’han enfilat fins a la Foradada per gaudir d’unes boniques vistes dels Rasos, Ensija, el Pedraforca i el Cadí. Es tracta d’una caminada que no és llarga, ni tampoc té un desnivell important. Això sí, el pas del grau de Cal Pigot implica fer servir cordes i escales, que estaran convenientment situades, i són aptes per a tothom qui tingui una mica d’agilitat.
El punt de trobada serà l’IES Guillem de Berguedà de Berga a partir de 2/4 de 9 del matí, o bé a les 9 a l’antiga escola de Malanyeu.

Comentaris