General

La caravana solidària del Berguedà amb el Poble Saharaui arriba dissabte a Berga

La caravana solidària Alternativa del Berguedà arriba demà dissabte, 16 de maig, a Berga. Fa dues setmanes que aquesta iniciativa, promoguda per l’entitat Berguedà amb el Poble Saharaui, està recorrent la comarca. L’objectiu és donar a conèixer la problemàtica que viuen els saharauis, fent xerrades i tallers a les escoles i visitant els ajuntaments per demanar-los compromisos polítics.
La caravana s’allargarà fins al proper 8 de juny. Demà es farà l’acte central de la iniciativa, que serà un sopar popular a la plaça de Sant Joan de Berga. Hi haurà també l’actuació del grup Ligeia. Serà a partir de 2/4 de 8 del vespre. A les 12 de la nit, hi haurà concert solidari amb els grups Antídot o Skàndol Públic, a la General. L’entrada val 5 euros. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web www.avancempelsahara.com.

Comentaris