General

La mallorquina Maika Makovski actua aquesta nit a la Font del Balç

Maika Makovski torna aquesta nit, a partir de les 11 de la nit, a la Font del Balç, a Casserres, a tocar de Gironella. Makovski portarà de nou a la comarca la seva barreja de rock, folk americà i punk. Mallorquina amb arrels macedònies i una veu que recull el millor de l’estil d’artistes com PJ Harvey, Joni Mitchel o Ani DiFranco, Makovski acaba de tornar de Bristol, on ha estat gravant el seu nou àlbum al costat de John Parish. Serà el seu tercer treball després de ‘Kradiaw’ i ‘Kraj so Koferot’, discos amb els quals s’ha fet un lloc al panorama underground i que li han servit per col·laborar amb el baixista de Portishead, Jim Barr.
L’actuació a la Font del Balç serà un assaig per al concert que Makovski farà al proper festival Primavera Sound de Barcelona.

Comentaris