General

El Berga de bàsquet acaba la lliga quart i juga les fases d’ascens a tercera

El primer equip del Club Bàsquet Berga juga aquest cap de setmana les fases d’ascens a Segona Catalana. L’equip sènior del Probesa Berga ha finalitzat la fase regular a Tercera Catalana en quarta posició, la qual cosa li dóna l’opció de lluitar per l’ascens. És una de les millors temporades des que el Berga va tornar a tenir un equip sènior, ara ja fa quatre anys. Fins ara no s’havia arribat mai a la quarta plaça, ni a les vint victòries, ni a jugar les fases d’ascens. És un bon resultat per a un equip que té com a objectiu principal mantenir la categoria, i ha estat possible gràcies al bon últim tram de temporada amb 8 victòries a la part final de la lliga. Aquest bon resultat del primer equip, la recuperació d’un equip sènior femení per a l’any que ve i la creació d’una escola de bàsquet gratuïta indiquen que, tot i ser encara minoritari, el bàsquet gaudeix de bona salut a Berga, segons ha explicat l’entrenador del Berga de bàsquet, Hug Tuyet.
Ara, l’equip té el repte de jugar les fases d’ascens. Els berguedans es veuran les cares amb els quarts classificats dels grups 1 i 2, el Cardedeu i el Santa Susanna. Tots tres equips jugaran un triangular i el primer tindrà l’opció de pujar. Però les possibilitats d’ascens són complicades, ja que el Berga ha de guanyar els seus partits i esperar que algun equip renunciï a la seva plaça a Segona Catalana.

Comentaris