Tecniber

General

Sagàs fa obres de millora al Centre Cívic i a la xarxa d’aigua del sector nord

L’Ajuntament de Sagàs ha iniciat les obres de millora al Centre Cívic. El projecte té un pressupost de 90.000 euros, que l’Ajuntament ha obtingut a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Amb aquests diners es refarà la teulada i s’arranjarà el sostre de l’edifici. A més, es faran nous els lavabos, ja que no estan adaptats per a persones amb discapacitat. L’alcalde de Sagàs, Joan Pont, ha remarcat que l’actuació permetrà augmentar l’ús de l’equipament. Segons l’alcalde, els treballs avancen a bon ritme i podrien acabar abans del que s’havia previst, d’aquí a un mes o un mes i mig.
Unes altres obres importants a Sagàs i que estan a punt de començar són les de millora de la xarxa de distribució d’aigua de la part nord del municipi, del tram que va des de l’església de Sant Andreu fins a la zona de l’ajuntament. El projecte requereix una inversió de 140.000 euros, uns diners que s’han aconseguit a través de subvencions del departament d’Agricultura i de la Diputació de Barcelona. L’alcalde ha comentat que la renovació és necessària, ja que la xarxa està molt malmesa.
D’altra banda, unes obres que ja estan acabades són les del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que han tingut un pressupost de 24.000 euros i han permès arranjar i ampliar els vorals d’alguns camins municipals.

Estic amb tu

Comentaris