Cars Berga

General

Arrenca el ral·li de Sardenya i Marc Coma fa segon en la primera etapa

Marc Coma, el pilot de motos d’Avià, ha fet segon en la primera etapa del ral·li de Sardenya (Itàlia), la tercera prova puntuable pel mundial de ral·lis. Bon resultat pel pilot Repsol i també pel seu equip, ja que Coma ocupa el segon lloc a la general i el seu company d’equip Jordi Viladoms el quart.
La d’avui ha estat una primera etapa atípicamente llarga pels quilòmetres que habitualment fan a l’illa italiana, amb dos trams especials de 90 i 76 quilòmetres que els pilots Repsol han realitzat prioritzant la tàctica.
Després de l’etapa pròleg d’ahir, Marc Coma ha pogut fer una bona primera especial, caracteritzada per pistes revirades entre molta vegetació i pedres. Val a dir però que l’enllaç previst entre les dues especials ha estat modificat a última hora per l’organització, i els pilots Repsol han agafat una pista equivocada. L’error no els ha permès arribar a temps a la sortida en la segona especial, i han reprès el tram cronometrat en posicions molt endarrerides, havent d’avançar constantment rivals molt més lents. La primera etapa, aquest dijous, l’ha guanyat el francès Cyril Despres.
Demà, divendres, hi haurà dues noves especials de 78 i 60 quilòmetres.

Comentaris