First Stop

General

Marc Coma serà sotmès avui a més proves per confirmar la gravetat de les seves lesions al canell i a la clavícula

Marc Coma serà sotmès avui a noves proves mèdiques per determinar l’abast de les lesions que va patir en caure en la penúltima jornada del Ral·li de Sardenya, a Itàlia. El pilot d’Avià es va trencar el canell i la clavícula i ha arribat avui a Barcelona, on quedarà ingressat a l’Institut Universitari Dexeus. Allà se li faran més proves mèdiques per confirmar l’estat de les lesions, el tractament que haurà de seguir i el temps de recuperació que necessitarà.
Coma, que era líder del ral·li, va caure tres quilòmetres després de l’inici de la quarta etapa, en un tallafocs ample i ràpid, que l’organització havia marcat sense perills de consideració. El pilot Repsol va trobar dos sots consecutius, el segon amb algunes pedres amagades a l’herba amb què va impactar i va sortir disparat. Ràpidament va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital San Marino, a la localitat d’Oristano, on se li va fer un primer diagnòstic.

Comentaris