Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El cinema Catalunya de Berga acull avui la presentació de “Catalunya-Espanya”

El documental “Catalunya-Espanya” es podrà veure aquesta nit a Berga. El cinema Catalunya acull la presentació d’aquest film que vol donar a conèixer dades i fer reflexionar sobre el confrontament entre Catalunya i Espanya. En una entrevista al programa “Berguedà Nit” de Ràdio Berga la directora del documental, Isona Passola, ha volgut fer com Juliol Medem a la pel·lícula “La pelota vasca” amb les relacions del País Basc i Espanya, i recullir opinions i reflexions d’experts i pensadors de totes les tendències. Hi participen personatges tan diferents com Toni Soler, Xavier Rubert de Ventós, Alfons López-Tena, Borja de Riquer passant per Albert Boadella, Ramon Tremosa, fins a Luis María Ansón, Iñaki Gabilondo i Curri Valenzuela. Tots hi diuen la seva, tot i que la directora ja adverteix que la conclusió del film és ben clara: “la pel·lícula és el final d’una etapa i el principi d’una altra. La transició s’ha acabat i amb l’Estatut s’ha vist molt clar que no hi havia res a fer. I ja n’hi ha prou que ens facin passar amb raons”. Això sí, Passola remarca que a aquesta conclusió s’hi arriba “amb argumentacions molt sòlides”.
El documental “Catalunya-Espanya” es va estrenar el passat dia de Sant Jordi a tot Catalunya i ja l’han vist 15.000 persones. L’estrena la presentarà a 2/4 d’11 de la nit el bibliògraf berguedà Ramon Felipó.

Comentaris