General

Navàs celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major “més popular”

Navàs dóna el tret de sortida avui a cinc dies de Festa Major. Tots els actes són gratuïts i és que la intenció de l’Ajuntament és que les festa sigui “més popular que mai”. Enguany, el pregó anirà a càrrec del Grup Escènic Navàs, que celebra el 25è aniversari i ha preparat un show inèdit per a l’ocasió. La festa tindrà tradició amb actes com la proclamació de la pubilla i l’hereu de Navàs, el 23è Aplec de Sardanes, amb les cobles Bellpuig, Lluïsos de Taradell i Mediterrània, o el ball de gegants, nans, cascavells i bastoners, que es farà diumenge al migdia a la plaça de l’Ajuntament.
A més, la Festa Major de Navàs tindrà molta música. Aquesta nit actuen els grups Strombers i Zàping. Tots els balls i concerts s’ubicaran a la plaça de l’Ajuntament, on actuaran els grups Tribanda, Kumbes del Mambo, Montgrins, Tràfic, Cadillac i Xarop de Nit. A més, dilluns hi haurà el tradicional concert vermut a càrrec del grup de gospel Less is More. Una oferta per a tots els gustos i que vol atreure tot tipus de públic, segons ha comentat el regidor de Festes de l’Ajuntament de Navàs, Josep Maria Santiveri.
Dimarts, els actes principals seran un parc infantil i el ball d’escuma per a la mainada i, a la tarda, la tradicional sardinada i botifarrada, acompanyat d’un espectacle de monòlegs del grup Nando Teatre, amb el títol d’”El pregó de mossèn Sopes”.
El programa posarà el punt i final, dimarts, a partir de les 7 de la tarda, amb el grup Vol-Ras, que presentarà el seu espectacle “Canguelis” al Casal Sant Genís.

Estic amb tu

Comentaris