Mobilitat Berguedà

General

La Bauma dels Encantats convida a berguedans i forans a fer “Un tomb encantat per Berga”

La Bauma dels Encantats ha programat per aquest pròxim dissabte, 5 de setembre, “Un tomb encantat per Berga”. Es tracta d’una activitat que recorre els carrers més cèntrics de la ciutat, amb una cercavila que va de bar en bar.
Es tracta d’una proposta dirigida a tothom, però que atrau principalment jovent, i en què també hi participaran els gegants de la Bauma i la xaranga dels Encantats. A més en aquesta edició hi haurà una xaranga convidada de la Franja. Els organitzadors confien que el públic respongui i hi esperen la participació d’un bon nombre de persones.
A més, tothom qui ho vulgui podrà portar els gegants de la Bauma. El recorregut del “Tomb encantat per Berga” començarà a les 7 de la tarda des de la plaça Viladomat, del bar Cal Marc (antic Cal Blasi). A partir d’aquí la ruta seguirà cap al bar la Lluna, l’hotel Ciutat de Berga, l’hospital Sant Bernabé (on hi haurà un pica-pica per a tots els participants), el bar Kora’s, el Caracas, la Barana, després se soparà sota el balcó de l’Ajuntament. Havent sopat arrencarà de nou el recorregut cap al bar la Ginesta, la Granja, el Celler, el frankfurt Sant Guim, el Munich i Cal Negre (on hi haurà la tercera parada per agafar forces i menjar una mica, en aquest cas La Bauma oferirà coca amb xocolata). Amb la panxa plena es continuarà cap al bar Queralt i després s’acabarà el “Tomb encantat per Berga” amb tres parades més que muntarà La Bauma. El punt final del recorregut serà al local de l’entitat, al carrer Mossèn Huch.

Estic amb tu

Comentaris