Frankfurt Berga

General

Guardiola de Berguedà s’omplirà aquest cap de setmana de bikers

Avui ja comencen a arribar els primers motoristes que aquest cap de setmana participaran a la tercera trobada de motos de Guardiola de Berguedà, que organitza Jokers Moto Club Nordeste. S’espera que al llarg de tres dies, passin per aquesta població unes 700 motos. El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Guardiola, Jordi Carreras, comenta que la trobada funciona bé, es va consolidant i manté el poder de convocatòria. Carreras destaca també que un dels mèrits de la trobada de bikers és que acosta al Berguedà persones que mai abans havien visitat la comarca.
Una de les novetats d’aquest any serà l’anomenada “Guerra de Bandes” del Berguedà, que tindrà lloc divendres a partir de les 9 de la nit i en la qual s’enfrontaran bandes com Dkapitors i Sold Out. Ho ha explicat el regidor de Turisme, Jordi Carreras.
Hi haurà activitats com les curses de lents, de barrils, el llançament de troncs o el concurs de polsos. Una de les més espectaculars serà la baixada de torxes des d’El Jou, que es farà dissabte a partir de 2/4 de 10 de la nit.
El programa es completarà amb el concert dels grups Las Furias i Motorhome Rock, de dissabte a la nit, que també inclouran l’actuació d’un fakir i un sex show. L’últim dia de la trobada serà diumenge, amb una sortida a Sant Julià de Cerdanyola i un concert al migdia.

Estic amb tu

Comentaris