General

Renuncia als càrrecs la primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme i Obres de Vilada, Dolors Codina, de CiU

Renuncia als càrrecs la primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme i Obres de Vilada, Dolors Codina, de CiU. Això no vol dir que dimiteixi com a regidora, tot i que tampoc no vol assumir cap altra competència. Ha explicat a Ràdio Berga, tot i no voler fer declaracions per antena, “que no pot aportar res més a l’Ajuntament”. La renúncia als càrrecs la va fer pública al ple d’aquesta setmana quan l’alcalde estava a punt de donar per acabada la sessió plenària, i va al·legar “que potser no sabia fer bé la seva feina” i també “la manca de temps”.
L’equip de govern de Vilada és de CiU, partit que té quatre dels set regidors que formen l’Ajuntament. Els altres tres són del PSC, a l’oposició. Els socialistes s’han volgut pronunciar sobre la renúncia de Dolors Codina, i han manifestat que “és una decisió especialment rellevant a meitat de mandat”, que demostra, han afegit “la falta de sintonia entre els membres de l’equip de govern”.
De moment, no ha transcendit qui es farà càrrec de les regidories d’Urbanisme i Obres. En aquest sentit, Carme Cirera, regidora del PSC (a l’oposició) ha comentat que cal millorar l’eficiència d’aquesta regidoria.
Per al PSC de Vilada la marxa de la regidora de CiU, representa “un trencament de l’equip de govern”. De fet, sembla ser que desavinences entre Dolors Codina i l’alcalde han propiciat que deixi els càrrecs. Tot i això quan se li ha preguntat sobre les discrepàncies, Codina ni ho ha desmentit ni ho ha confirmat, ha dit “que no tenia res a dir”. Ràdio Berga ha intentat contactar també amb l’alcalde de Vilada, el convergent Pere Farré, però no ha estat possible.

Estic amb tu

Comentaris