Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

General

Es comencen a distribuir les targetes de pagament ‘Berga Comerç’

Vuit-centes targetes ‘Berga Comerç’ ja s’han lliurat o estan apunt d’entregar-se aquests dies, en l’inici de les primeres promocions de la tarja de fidelització. Es tracta d’una iniciativa de Berga Comercial que ha fet possible La Caixa amb el suport de l’Ajuntament de Berga. Els clients que la facin servir podran gaudir d’ofertes i promocions.
La tarja és electrònica, ha d’estar vinculada a un compte corrent de qualsevol banc o caixa i serveix per pagar, de moment, a un centenar d’establiments (el 70% dels associats a Berga Comercial).
S’han fet tres promocions per als clients que són: un paraigües de regal per la primera compra de les primeres mil targetes activades, una subscripció al diari La Vanguardia per sis mesos –si es fan tres compres superiors a 300 euros–, i una bonificació de mig euro per la zona blava de Berga i el bus urbà.
Ermínia Altarriba ha encoratjat als comerciants perquè facin campanyes pròpies amb la targeta ‘Berga Comerç’. De moment, ja ho han fet Papereria i material d’oficina Vilà i Berga Resort, amb la posada en marxa d’una campanya per oferir descomptes acumulables.
El director de l’àrea de negoci de La Caixa a les comarques del Bages i Berguedà, Francesc Montoya, ha explicat la gran aposta de La Caixa pel comerç de la ciutat, a través del servei ‘Premi@’ i ha destacat les moltes possibilitats que tenen els comerços de fer campanyes i iniciatives amb aquesta targeta.
La targeta ja es pot demanar a qualsevol oficina de La Caixa a la comarca del Berguedà o a les oficines de Berga Comercial, situades a la seu de l’ACEB (Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà), a la plaça Tarascón número 8 de Berga.

Estic amb tu

Comentaris