General

El Casal Panxo de Berga promou el sí a la independència venent pancartes

El Casal Panxo de Berga inicia aquest dissabte una campanya per mobilitzar la ciutadania de cara a la consulta sobre la independència que es farà el diumenge 13 de desembre.
Amb la voluntat d’engrescar el poble berguedà a anar a votar a favor de la independència, demà es vendran pancartes fomentant el sí. L’objectiu dels membres del Casal Panxo és que “Berga ompli els balcons amb el lema “Berga diu: SÍ”, una consigna que s’ha estampat en suports de 100×70 centímetres, i que tothom que en vulgui en podrà comprar al preu d’1 euro.
La venda de pancartes es farà demà dissabte a la plaça Sant Joan de Berga, des de les 10 del matí fins les 8 del vespre. A més, també es farà un taller per elaborar pancartes més grans, amb diferents lemes, per escampar per tot Berga. I la jornada inclourà repartir propaganda a favor del si al referèndum sobiranista del dia 13, vendre estelades i material independentista, i també hi haurà música per amenitzar l’acte.

Estic amb tu

Comentaris