General

Berga organitza un concert solidari amb l’actuació de Krit Oprimit, Antídot i Kayo Malayo, aquest dissabte a La General

El grup Kayo Malayo, una formació de Terrassa, actuarà aquest dissabte a Berga. Ho farà en un concert per col·laborar amb l’ONG My Home Kathmandum, i concretament per un orfenat de Katmandú, al Nepal,i el benefici que se’n traurà serà precisament per ajudar als nens i nenes d’aquest orfenat, que són una trentena. La Laura, una jove berguedana, hi va anar aquest estiu i va conèixer de prop la realitat d’aquest orfenat. Per això se li va ocórrer la idea d’ajudar als infants des d’aquí, i agraeix el suport que ha rebut per part d’altres joves. Ho ha explicat al programa el Virus de la Papaia de Ràdio Berga i ha dit que “sense la col·laboració d’una colla de gent no hauria estat possible. He tingut un suport important i hi ha hagut ganes de tirar-ho endavant”.
El concert es farà aquest dissabte a La General de Berga. I no només actuarà Kayo Malayo sinó també altres grups. L’actuació començarà a les 11 i d’entrada tocarà el grup Krit Oprimit. A les 12, els Antídot. I la nit la tancaran els Kayo Malayo. El preu de l’entrada és de 5 euros. Les entrades es vendran el mateix dia del concert a La General. Els organitzadors esperen una bona assistència de públic, tant perquè l’actuació “s’ho mereix”, com perquè “és per una bona causa”, han dit. Segons la Meritxell i l’Ariadna, també de l’organització, els ha portat feina però valia la pena fer-ho: “ha costat trobar grups, persones que ho financessin… però al final ens n’hem sortit. Primer vam distribuir guardioles per Berga però com que vam recaptar 150 euros i era una quantitat de diners petita vam pensar que havíem de fer alguna cosa més, i va sortir la idea del concert”.
La cita és aquest dissabte, a les 11 de la nit, a La General de Berga. I l’oferta promet: concert amb Krit Oprimit, Antídot i Kayo Malayo.

Estic amb tu

Comentaris