General

Un dels tres cooperants segrestats de Barcelona Acció Solidària a Mauritània, és el director general de Túnel del Cadí

Un dels tres cooperants segrestats de Barcelona Acció Solidària a Mauritània, és el director general de Túnel del Cadí, Albert Vilalta. No és del Berguedà però sí que està molt vinculat, ell i la seva família, amb la comarca veïna de la Cerdanya, on hi tenen una segona residència.
Davant d’aquest segret, les empreses Tabasa, Infraestructures i Serveis de Mobilitat; i Túnel del Cadí, han enviat un comunicat expressant el seu suport a la família d’Albert Vilalta Cambra (fill d’un exconseller de la Generalitat), i també dels altres dos voluntaris segrestats.
També manifesten el seu “absolut rebuig i indignació davant d’una acció totalment condemnable”, i esperen que s’acabi el més aviat possible amb l’alliberament de les tres persones segrestades. En aquest sentit, demanen a les autoritats que facin tot el què estigui a les seves mans “per posar punt final a aquesta situació amb la màxima celeritat”.
Albert Vilalta, director general de Tabasa i de Túnel del Cadí, col·labora des de fa anys amb l’organització Barcelona Acció Solidària desenvolupant tasques d’ajut humanitari, i ha viatjat en altres ocasions amb la Caravana Solidària a l’Àfrica per transportar material humanitari a diferents països del continent.

Estic amb tu

Comentaris