General

Berga Decideix posa en marxa el vot anticipat per als berguedans que no puguin votar el dia 13 de desembre

Els berguedans que vulguin participar a la consulta independentista però que el 13 de desembre –que és quan se celebra– no siguin a Berga, poden emetre el seu vot anticipat. Aquest mecanisme ja està en marxa i per votar abans del 13 s’ha de passar pel Club d’Esquí Berguedà de dilluns a divendres, i si els interessats no poden fer la gestió entre setmana ho poden fer el cap de setmana trucant al telèfon 638 30 84 67.
L’objectiu de Berga Decideix és que el referèndum a la ciutat compti amb el màxim de participació possible, per això l’entitat organitzadora de la consulta posa en marxa un sistema de correus, és a dir persones que ajudaran els votants facilitant-los els sobres i les butlletes necessàries perquè puguin emetre el seu vot a favor, en contra o en blanc. A la consulta independentista de Berga hi poden participar totes les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades a la ciutat.
Berga Decideix ha fet arribar una carta als partits polítics i sindicats convidant-los a participar al referèndum. Se’ls demana també la implicació en la campanya electoral, que està en marxa des d’aquest diumenge i que s’allargarà fins el 12 de desembre.

Estic amb tu

Comentaris