General

El músic de Puig-reig Sergi Cuenca triomfa a Madrid amb el musical ‘Chicago’

Èxit en la primera setmana de representacions del musical ‘Chicago’ al teatre Coliseum de Madrid, amb la direcció del músic de Puig-reig Sergi Cuenca. ‘Chicago’ una de les peces de teatre musical més famoses i premiades del món es va estrenar oficialment dijous passat (fa una setmana) i des de llavors les primeres representacions han tingut molt bona resposta de públic. Es fan funcions de dimarts a diumenge i l’espectacle estarà en cartell fins l’estiu
En una entrevista al programa “Berguedà Nit” de Ràdio Berga, Sergi Cuenca ha explicat que aquest primers dies la resposta dels assitents ha estat molt bona i destaca que les crítiques també han estat positives. Després de triomfar a grans ciutats com Londres i Nova York ara l’èxit arriba a Madrid, on Cuenca explica que la posada en escena “és molt austera, de manera que és el desenvolupament de la història el què marca el ritme. No hi ha artificis amb l’escenografia, ni grans il·luminacions, la qual cosa fa que el públic estigui per la història i res més”. Ara, es recull l’èxit, la qual cosa és molt satisfactori, diu Cuenca, després de mesos d’assajos molt intensos, “amb jornades de treball de fins a 20 hores”.
‘Chicago’ és un gran muntatge d’èxit mundial. En les representacions a Madrid hi intervenen 14 músics, una companyia de 27 actors i una vintena de tècnics. De moment, la previsió és que les representacions a Madrid continuïn fins al proper mes de juliol, després ja es veurà si el musical fa temporada a Barcelona. El més probable és que es faci gira per diferents ciutats de l’estat. Fins al juliol, però, Sergi Cuenca s’ha instal·lat a Madrid, on ja fa uns mesos que hi viu i s’hi troba bé, tot i que segons diu “el què m’agradaria és viure al Berguedà, però com que no pot ser, es fa i punt”.

PREPARANT EL CONCERT DE PATUM
Tot i viure a Madrid, Cuenca ja esta treballant en la preparació del concert de Patum. El pròxim Memorial Ricard Cuadra es dedicarà a la cobla, ja que un dels músics de la banda, Joan Sala, està estudiant el títol superior de tenora a l’ESMUC i dedicarà el seu projecte de final de carrera a la música de la Patum i la cobla.

Estic amb tu

Comentaris