General

El projecte guanyador per organitzar el Cap d’Any a Berga proposa activitats infantils a la tarda, sopar, i música

L’Ajuntament de Berga ja ha decidit qui organitzarà la revetlla de Cap d’Any a la ciutat. L’organització de la festa es va treure a concurs, es van presentar dues propostes i d’aquestes dues els components de la mesa han decidit que la millor opció és la de Tres Branques SCCL.
Tres Branques ha aconseguit més puntuació pel projecte elaborat, i una de les coses que s’ha valorat, segons el consistori, és el cost i que té en compte una àmplia franja d’edat. En aquest sentit, s’organitzaran diverses activitats durant el dia 31 de desembre, algunes seran gratuïtes i d’altres tindran preus populars.
A partir de les 4 de la tarda de l’últim dia d’aquest any 2009, es faran activitats al Pavelló Municipal per als més petits. Tot seguit, els nens i nenes podran gaudir d’un espectacle de Dani Màgic i del grup d’animació infantil Koloraines, de franc i obert a tots els públics.
A les 9 del vespre, s’organitzarà un sopar de Cap d’Any al pavelló, adreçat a famílies i colles d’amics, que inclourà les campanades a través de pantalles.
I havent sopat, hi haurà un grup de música en directe, a càrrec del grup de versions Fundación No hay manera, per a tots els públics. Un cop s’acabi aquesta actuació, la nit que donarà la benvinguda a l’Any Nou, es clourà amb diversos DJ’s que posaran música actual.

Estic amb tu

Comentaris