Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

General

L’europeu de veterans d’hanbol que es farà a Berga ja té deu equips inscrits

Deu equips dels trenta previstos ja s’han inscrit al torneig internacional de veterans d’handbol que se celebrarà a Berga del 17 al 20 de juny. El comitè organitzador d’aquest esdeveniment esportiu està plenament immers en les tasques per fer que tot surti a la perfecció durant els dies de competició. El primer dia es farà la recepció dels participants i un sopar de benvinguda. La competició començarà el dia 18; els dos primers dies els partits es disputaran als pavellons esportius de Berga, Puig-reig i Gironella i el dia 20 Berga acollirà les finals i la cloenda.
El president de la Federació Catalana d’Handbol i vice-president de la Federació Espanyola, Tomàs Moral, ha explicat que des de la federació catalana estan dissenyant un pla específic paral·lel al torneig, amb la intenció d’aprofitar la iniciativa per fomentar aquest esport entre els joves i escolars del Berguedà i el Bages.
El president del Club Handbol Berga i del Consell Esportiu del Berguedà, Josep Antoni Sabata, ha recordat que Berga ha acollit amb els anys diversos esdeveniments d’handbol, però ha destacat la importància que aquest europeu tindrà tant per la comarca com per l’esport.
Les inscripcions es poden fer fins el 28 de febrer i segons el director del comitè organitzador, Toni Lorente, el nombre ideal d’equips tant pel torneig com per la infraestructura de la comarca seria d’una trentena. Hores d’ara ja és operativa la pàgina web del torneig (www.emgberga2010.com) on hi ha informació sobre les inscripcions, dades d’interès i turístiques de Berga i comarca i dels establiments hotelers on es poden allotjar els equips. L’organització prepara una motxilla amb un plànol de la ciutat i un llibret informatiu de la ciutat i del torneig. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Berga, Ramon Bajona, hi ha afegit que per a l’organització es necessitaran molts voluntaris que ajudin tant tècnicament als pavellons com en la logística dels equips.
Entre els participants hi haurà diverses figures de l’handbol internacional que disputen aquest torneig que Berga es va disputar amb diverses ciutats europees com Milà.

Estic amb tu

Comentaris