Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

General

L’organització del Dakar rectifica i dóna a Coma la victòria de l’onzena etapa

Marc Coma va guanyar l’etapa d’ahir del Dakar, però ho va saber al cap d’unes hores d’acabar-la. En un primer moment, Coma va quedar novè, a cinc minuts del primer classificat que era Frans Verhoeven. Un resultat que l’organització va modificar posteriorment perquè en el quilòmetre 13 de l’especial d’ahir els primers deu pilots, entre els quals hi havia el d’Avià, van ser desviats per un policia que els va fer anar per un camí equivocat. Això va fer que Coma perdés un temps molt valuós. En acabar els equips van fer la corresponent reclamació i l’organització va rectificar atribuint a Coma la victòria de l’etapa, una especial de 220 quilòmetres, creuant la serra dels Andes pel pas dels Libertadores, seguit de Dadid Fretigné i tercer, finalment, Verhoeven. És la cinquena victòria parcial de Coma en aquest Dakar. El francès Ciryl Despres, líder de la general, va quedar novè, a deu minuts de Coma.
En quads, el navassenc Joan Manuel González, Pedregà, va quedar quart, a 9 minuts del primer, i continua tercer a la general.

Estic amb tu

Comentaris