Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

General

Marc Coma ha estat quart en l’etapa més llarga del ral·li Dakar

Marc Coma ha estat quart en l’etapa d’avui del Dakar, i ha trencat una ratxa de tres victòries consecutives. El pilot de motos d’Avià ha quedat quart, a tres minuts del primer classificat, el xilè Chaleco López. Per darrere, s’han situat el francès David Fretigne i el noruec Pal Anders Ullevalseter.
Avui, Coma ha aconseguit retallar catorze minuts al líder de la general, el francès Cyril Despres, i es manté setzè, a 6 hores i mitja del número 1.
Aquesta ha estat l’etapa més llarga del Dakar, amb gairebé 800 quilòmetres. Demà, els pilots recorreran 368 quilòmetres d’especial a les províncies de Mendoza i La Pampa, a l’Argentina.
Ahir a la matinada, finalment, l’organització va concedir a Coma la victòria de l’etapa número 11. El d’Avià va acabar novè, perquè es va perdre. Però més tard es va saber que s’havia perdut perquè un policia no el va deixar agafar el camí correcte. Ell mateix explica l’incident i els ànims amb què afronta aquestes últimes etapes del Dakar.
Si no fos per les sancions, Marc Coma seria ara mateix segon a la general, a tot just 8 minuts de Cyril Despres.

Estic amb tu

Comentaris