General

Cuatro emetrà aquest diumenge “Desafío Extremo” en què el pilot Marc Coma corona el cim del Mont Blanc

El canal de televisió Cuatro emetrà aquest diumenge, 14 de febrer, l’aventura que va afrontar el pilot de motos d’Avià, Marc Coma, junt amb altres pilots i amb l’aventurer Jesús Calleja, de fer el cim del Mont Blanc (4.810 metres).
El setembre passat, Marc Coma va coronar el pic més alt dels Alps, el Mont Blanc, amb els també pilots Dani Pedrosa i Héctor Barberá. Va ser un repte del programa de Cuatro “Desafío Extremo”. Van ser gairebé cinc hores d’ascensió sota unes condicions meteorològiques totalment adverses (amb ratxes de vent de fins a 70 km/h i una sensació tèrmica de 35 graus sota zero), però que va acabar satisfactòriament, tot i que hi va haver moments de tensió i de risc.
Marc Coma va qualificar l’experiència de “molt divertida” perquè anaven amb un grup que s’ho van passar bé. Tot i això també va reconèixer que pujar el cim del Mont Blanc va ser més complicat del què s’esperava perquè no havia fet mai escalada en alta muntanya. Però li va agradar molt. Ara, els espectadors podrem conèixer com ho van viure Coma, Pedrosa i Barberà, a qui estem acostumats a veure’ls damunt de la moto però no pas fent un cim.
“Desafío Extremo”, de Cuatro, s’emetrà aquest diumenge a les 9 del vespre. De la mà de Jesús Calleja i l’equip del programa, queda reflectida l’experiència viscuda per aquest grup de pilots d’elit al cor dels Alps francesos. El dia que van fer el cim del Mont Blanc, de 4.810 metres d’altitud, només el 25% de les 74 persones que van afrontar l’ascensió van aconseguir arribar al cim, dada que permet fer-se una idea de les dificultats que van haver de superar.

Estic amb tu

Comentaris