Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Convoquen una manifestació per lluitar per la Bergadana, aquest diumenge

Manifestació per lluitar per la Bergadana, l’empresa de Gironella que no passa per un bon moment. És la indústria que es dedica a la transformació de vehicles en ambulàncies, cotxes fúnebres i de policia, i ja fa mesos que es va dir que es reduiria la plantilla a la meitat i que la fàbrica passaria de 134 a 70 treballadors, i que l’empresa presentaria concurs de creditors. Ara, aquest procés s’ha aturat i de moment tampoc se suprimeixen els llocs de treball però la situació continua sent critica perquè hi ha molt poques comandes i això crea neguit entre els empleats. Davant d’aquesta situació, l’Assemblea de Joves de Gironella convoca una mobilització per aquest diumenge, 14 de març. El punt de trobada serà a la Font del Paco (davant del Local del Blat), a les 5 de la tarda.
Les organitzacions sindicals Intersindical i la Coordinadora Obrera Sindical, conjuntament amb l’organització juvenil Maulets i el Casal Panxo de Berga han volgut mostrar el seu suport a la manifestació, que porta per lema “El jovent volem futur! Contra l’Europa del capital, la precarietat i l’atur, defensem la Bergadana”, i han fet una crida als treballadors i treballadores del Berguedà a participar en aquesta convocatòria en defensa dels llocs de treball d’aquesta planxisteria.

Comentaris