General

Gósol no té cobertura de telèfon mòbil des de la forta nevada del 8 de març

Gósol fa divuit dies que no té cobertura de telefonia mòbil. Segons ha explicat l’alcalde del municipi, Lluís Campmajó, l’avaria es va iniciar el 8 de març, el dia del temporal de neu i des dellavors, tot i les moltes trucades que ha fet a la companyia Telefònica (tenint en compte que a Gósol només hi ha cobertura de Movistar), l’avaria continua sense reparar. Aquesta setmana dos operaris han pujat al repetidor de Costafreda, on hi ha l’antena de telefonia, però segons l’alcalde, no l’han arreglat.
Campmajó ha comentat que l’avaria està comportant molts perjudicis tant a gent gran que no té telèfon fix, com als establiments de restauració del poble i a les persones que l’utilitzen com a eina de treball.
Segons l’alcalde, fins ara hi havia hagut petites incidències, però no havien estat mai tants dies sense cobertura de telèfon mòbil. Per a Campmajó no és complicat accedir al repetidor de Costafreda, al qual es pot arribar a peu caminant entre dues i tres hores.
L’alcalde de Gósol ha explicat que fins ara només ha recorregut a la companyia per reclamar que resolguin l’avaria, però ha dit que si en pocs dies no s’ha arreglat, anirà a picar la porta de la Generalitat perquè actuï o faci d’intermediària en la solució d’aquest problema.

Comentaris