General

La Fira d’Entitats Socials i Solidàries tanca “El Mes de la Solidaritat” de Berga

La Fira d’Entitats Socials i Solidàries, que es va fer aquest passat dissabte a la plaça Viladomat de Berga ha servit per tancar “El Mes de la Solidaritat”, organitzat per l’Ajuntament. Durant tot el matí de dissabte, tretze entitats de la comarca van exposar els projectes que estan desenvolupant i els que tenen previst posar en marxa. En el mateix recinte de la fira, Dani Magyc va fer activitats solidàries per als més joves.
“El Mes de la Solidaritat” va arrencar el passat 20 de març, amb l’acte de lliurament per part de l’Ajuntament de Berga del Premi al Fet Solidari a l’ONG Mans Unides Berguedà. Dins aquest programa d’activitats, també s’ha fet el concurs fotogràfic “Dóna Solidaritat”, que va guanyar Esther Armengou, i un taller de música africana, que va culminar amb una actuació del grup senegalès Dijandiang, acompanyat dels joves que van participar a les classes i el grup de ritmes del món de l’Escola Municipal de Música de Berga.
L’Ajuntament de Berga ha fet una “molt bona valoració” de les activitats que s’han organitzat durant aquest mes de març i de la resposta ciutadana que han aconseguit.

Comentaris