General

El Memorial Jacint Codina fa 60 anys

L’exposició col·lectiva de pintors berguedans Memorial Jacint Codina arriba a la seixantena edició. Les parets de la sala Cau d’Art de Berga ja estan plenes de quadres, de totes les temàtiques i tècniques, creats per pintors professionals i amateurs. Dissabte es va inaugurar la mostra que es podrà veure fins al 25 d’abril i que vol ser una bona representació del treball dels pintors berguedans. En l’acte d’inauguració, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Berga, Carme Barniol, i l’alcalde, Juli Gendrau, van destacar la importància que el certamen hagi arribat a les 60 edicions.
L’exposició de pintors berguedans Memorial Jacint Codina és una bona manera de posar en contacte les persones del món de l’art, però alhora és una oportunitat per a pintors novells i estudiants de participar per primera vegada en una exposició. Amb aquesta voluntat va néixer i amb aquesta finalitat es continua celebrant.
L’exposició es pot visitar a la sala Cau d’Art, al carrer Major número 25 de Berga, cada dia de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre i els festius, a més, de 12 a 2 del migdia.

Comentaris