PeuSA MAig 2020

General

Marc Marginet, de Berga, forma part de la nova Trinca

El jove Marc Marginet Sensada, de 20 anys i de Berga, formarà part de La Trinca del segle XXI que protagonitzarà la pel·lícula sobre el popular trio. Els tres guanyadors van ser escollits ahir al vespre a la gala final del programa de TV3 ‘Buscant La Trinca’. El Marc representarà a Toni Cruz, i els altres dos seran el Dídac, de Cardona, (que farà de Josep Maria Mainat), i el David, de Ripoll (que serà Miquel Àngel Pasqual).
A Berga, la final es va viure amb expectació, sobretot per part de familiars i amics de Marc Marginet. Unes 150 persones van seguir el programa a través d’una pantalla gegant que es va muntar a la plaça Sant Joan. Hi va haver expectació i eufòria, sobretot quan es va saber que el Marc era guanyador.
Durant la gala d’ahir, Joaquim Oristrell, el director de la pel·lícula, va deixar en mans de l’audiència la complicada decisió de triar La Trinca del segle XXI. El públic havia de triar o la trinca formada pel Dídac, el Marc i el David, o bé la trinca composta per l’Antonio, el Benjamí i el Quim.
El sis finalistes van interpretar una inèdita ‘Botifarra de pagès’ actualitzada en homenatge al Barça de Pep Guardiola. I després, van cantar les dues trinques finalistes per separat. L’Antonio, el Benjamí i el Quim (la número 1) van sortir a l’escenari per interpretar ‘No ve d’un pam’. El Dídac, el Marc i el David van cantar ‘Alça Manolo!’. Després, la trinca número 1 va protagonitzar una ‘Dansa del sabre’. I la trinca número 2, la dels més jovenets, va interpretar ‘La patata’. Uns i altres van rebre felicitacions per part del jurat. Però només podia haver-hi uns guanyadors: o una trinca o l’altra. L’audiència, un cop més, va tenir la paraula. Van guanyar el Dídac, el Marc i el David. Ara, els guanyadors de ‘Buscant la Trinca’ passaran a mans de Joaquim Oristrell per fer la pel·lícula sobre la Trinca. És previst que es comenci a rodar a l’agost, i abans, aquest estiu, els nous trincos actuaran a festes majors de diferents localitats catalanes.
FOTO: D’esquerra a dreta: Dídac, Marc i David. Els tres trincos guanyadors durant l’entrevista que els han fet aquest dimecres al programa Els Matins, de TV3.

Comentaris