Ballús Desinfecció Ozó

General

El tram de la carretera C-154 entre Lluçà i Olvan es tancarà al trànsit

La carretera C-154 patirà restriccions de trànsit entre Olost i Olvan, a partir de dimarts, dia 25. S’hi estan fent els treballs de la segona fase de millora d’aquest vial i serà necessari, fins i tot, tallar 14 quilòmetres de carretera, entre Lluçà i Olvan, i es desviaran el trànsit per itineraris alternatius. Una mesura que durarà pràcticament un any.
Són obres que porta a terme el departament de Política Territorial i Obres Públiques per condicionar l’itinerari entre els municipis d’Olost i Olvan, amb l’objectiu de millorar substancialment les comunicacions a la zona, així com la connexió entre l’eix Transversal i l’eix del Llobregat.
Els treballs tenen una inversió de 31 milions d’euros i abasten 21,8 quilòmetres entre els termes municipals d’Olost, Lluçà, Sant Martí d’Albars, Prats de Lluçanès, Santa Maria de Merlès, Sagàs i Olvan. En la major part del recorregut, l’actuació significa la construcció d’una nova carretera i en la resta, s’eixampla la carretera existent.
Les obres van començar la primavera de l’any passat i en una primera fase s’han centrat sobretot en el desbrossament dels terrenys, obres de drenatge i moviments de terres. Ara, a partir de dimarts, les obres entren en una nova fase d’execució, que afectarà directament la carretera i per això fa falta tallar-la al trànsit. La C-154 quedarà tancada entre les interseccions amb les carreteres BV-4341, a Lluçà, i la BV-4347, a Olvan. El trànsit veïnal es garantirà amb camins que s’han condicionat. I d’altra banda, cal remarcar que el pont sobre la riera de Merlès estarà obert al trànsit durant tota aquesta fase per tal de garantir la connexió d’una banda a l’altra.

Estic amb tu

Comentaris