Ballús Desinfecció Ozó

General

Els túnels de Berga, Cercs i Guardiola es tancaran al trànsit per obres

Els túnels de Berga, Cercs i Guardiola de Berguedà es tallaran al trànsit a partir de dimarts que ve, dia 25, per les obres de millora que s’han de fer en aquests tres túnels de la C-16, l’eix del Llobregat. Els vehicles es desviaran per un itinerari alternatiu, que passarà per la carretera vella, la C-1411z.
Les obres, que tindran una durada prevista de cinc mesos, consistiran en el sanejament de les voltes dels túnels, posar nova senyalització, reforçar sosteniments, i millorar sistemes de drenatge, entre d’altres elements de seguretat viària.
En concret, al túnel de Berga (que té una distància de 425 metres), les obres suposaran tancar el túnel en tots dos sentits de la circulació i desviar els vehicles per un itinerari alternatiu des de l’accés nord de Berga (a la C-16), passant per la C-1411 i la C-26 fins tornar enllaçar amb la C-16. Aquesta mesura durarà aproximadament un mes, fins a finals de juny, i de juny a setembre el túnel de Berga es tancarà parcialment: en sentit nord es passarà per l’interior del túnel però en sentit sud caldrà continuar fent ús de l’itinerari alternatiu.
Pel que fa al túnel de Cercs (de 483 metres), des de dimarts que ve fins a mitjans de juliol, el túnel es tancarà al trànsit en ambdós sentits i els vehicles es desviaran per la C-1411. I des de mitjans de juliols fins a finals d’octubre el tall del túnel serà parcial: en sentit sud es passarà per dins el túnel, i en sentit nord per la carretera vella.
I el túnel del Castell de Guardiola (de 146 metres) també s’haurà de tallar al trànsit en motiu de les obres. Des de dimarts fins al juny es tancarà en tots dos sentits i els vehicles es desviaran per la C-1411, on es donarà pas alternatiu als vehicles mitjançant semàfor. I des de finals de juny fins a finals d’agost el tall del túnel serà parcial: en sentit sud es passarà per l’interior del túnel però en sentit nord s’haurà de continuar passant per la ruta alternativa.

Estic amb tu

Comentaris