Ballús Desinfecció Ozó

General

Els gironellencs de fora es retroben

Un centenar de gironellencs de fora tornaran diumenge al seu poble. Es farà la setena edició de la trobada de gironellencs de fora, una jornada que organitza l’Ajuntament amb la intenció de tornar a apropar a la vila aquelles persones que durant anys hi havien viscut i que així puguin retrobar-se amb seus amics, veïns o familiars. En aquesta ocasió s’aplegaran gironellencs que ara viuen al sud de França, a altres poblacions del Berguedà i també a d’altres comarques catalanes.
La jornada començarà a les 10 del matí. Els participants esmorzaran a l’església vella i després faran una visita a l’Ajuntament per veure les últimes reformes. Els participants podran triar entre anar a missa o fer una visita guiada pel nucli antic, després visitaran la farmàcia-museu Homs i finalment es farà un dinar al local del Blat.
VISITES GRATUÏTES A LA TORRE DE L’AMO DE VILADOMIU NOU
Dilluns, que és la segona Pasqua i és festa a Gironella, es podrà visitar la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou gratuïtament. La iniciativa se celebra per segon any amb la intenció de donar un tractament cultural a la festa local de la segona Pasqua. Hi ha tres horaris diferents per fer aquesta visita, que serà guiada: a les 10 del matí, a 2/4 de 12 i a ¾ d’1 del migdia. Es podrà visitar la museïtzació i conèixer la vida de la colònia a principis del segle XX. Cal inscriure’s prèviament trucant a l’Ajuntament (93.825.00.33). A més, aquest any com a novetat hi haurà servei de transport en autobús fins a la colònia. Els autobusos sortiran un quart d’hora abans de cada visita de l’avinguda Catalunya (Cal Xato) i de la parada de bus de Cal Bassacs i tornaran als visitants un cop finalitzi la visita.

Estic amb tu

Comentaris