Ballús Desinfecció Ozó

General

El futur polígon d’Olvan es dóna a conèixer en una jornada a Madrid

El futur polígon comarcal d’Olvan es presenta avui a Madrid. El sector d’activitats econòmiques Rocarodona és una de les ofertes de sòl industrial a Catalunya que s’han donat a conèixer avui en un acte organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya al Círculo de Bellas Artes de Madrid. Hi han participat una quarantena de municipis com Barcelona, Cerdanyola, Cornellà, Manresa, Mataró o Sant Cugat, entre altres, i a més d’Olvan. Amb el lema de “La base del futur”, la sessió tenia com a objectiu la promoció de les oportunitats de sòl industrial que ofereix Catalunya. L’alcaldessa d’Olvan, Judit Carreras, ha explicat a Ràdio Berga que s’han editat unes publicacions per repartir entre els assistents i s’han projecte uns vídeos promocionals, però sobretot ha destacat que l’acció els ha permès tenir contacte “directe” amb agents econòmics de Madrid.
Carreras ha comentat que aquest és un primer pas en la captació d’inversions per al futur polígon. Els ajuntaments que han participat en aquesta acció a més de presentar la seva oferta en sòl industrial s’han compromès, en la mesura de les seves possibilitats, a facilitar i agilitzar els tràmits necessaris per la implantació de noves empreses, a més d’oferir facilitats de pagament en les llicències i taxes municipals o establir ponts de diàleg amb entitats financeres.
A Madrid, hi ha anat l’alcaldessa, Judit Carreras, acompanyada del president de la delegació de la Cambra de Comerç al Berguedà, Enric Montañà, el president de l’associació d’empresaris ACEB, Josep Fíguls, i el gerent del Consorci de Formació i d’Iniciatives (CFI) Cercs-Berguedà, Eduard Barcons. L’acte, que s’ha fet a la Sala de les Columnas del Círculo de Bellas Artes, ha començat a ¾ de 12 del matí. S’ha ofert una degustació de productes catalans i després s’ha fet un dinar amb la delegació catalana.

Estic amb tu

Comentaris