First Stop

General

Escoles de Puig-reig i una alumna de l’institut de Gironella s’emporten premis Baldiri Reixac

Els alumnes de l’Escola de Música de Puig-reig, i els dels col·legis Sant Martí i Alfred Mata, també de la població, han rebut un dels premis Baldiri Reixac pel seu treball “Puig-reig canta!”.
Són guardons que atorga la Fundació Lluís Carulla i que van destinats a l’estímul i al reconeixement de l’escola catalana. N’hi ha tres modalitats: premis a les escoles, a mestres i professors, i a alumnes. De fet, al Berguedà no només s’ha rebut aquest premi a nivell d’escoles per estudiants de Puig-reig, sinó que també ha obtingut un reconeixement l’alumna Mònica Roca, de segon de Batxillerat de l’Institut Pere Fontdevila, de Gironella. En aquest cas s’ha premiat el seu treball “L’obra literària de Maria Àngels Anglada. Relació entre literatura i música”, dedicat a l’autora de “El violí d’Auschwitz”.
Aquest pròxim diumenge, 30 de maig, es farà el lliurament de premis a alumnes, al Casal de l’Espluga de Francolí. I l’entrega de premis a les escoles i mestres i professors es farà dimarts de la setmana que ve, dia 1 de juny, al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Estic amb tu

Comentaris