First Stop

General

160 persones participaran en una trobada de gent gran a Avià, demà

Unes 160 persones de 8 poblacions del Berguedà participaran demà en una trobada general de gent gran que es farà a Avià. Hi haurà persones d’Avià, però també de Puig-reig, Gironella, Casserres, Montmajor, l’Ametlla de Merola, l’Espunyola i Montclar. La intenció és que passin una jornada amena i divertida i alhora promoure l’intercanvi entre persones de diferents municipis, segons ha explicat la coordinadora de Dinamització de Gent Gran, Lurdes Bover, que organitza la trobada juntament amb el Casal de la Gent Gran d’Avià.
Al matí, els participants visitaran l’església de Santa Maria i el nucli antic d’Avià, a les 2 faran un dinar de germanor i a la tarda, a partir de les 4, hi haurà animació musical amb el grup de play-back d’Avià Aiva i amb el grup Revista Musical de Puig-reig.
Des del 1997, en què es va fer una primera trobada de gent gran a Avià, que no s’havia tornat a organitzar una jornada d’aquestes característiques. Bover remarca que les persones grans del Berguedà tenen ganes de fer coses i que per això cal “donar-los les eines, sobretot als municipis més petits on no hi ha casal, per poder millorar la seva qualitat de vida en temes com l’esport, la salut i l’oci”.

Estic amb tu

Comentaris