Ferran i Xavier Vilamitjana guanyen el cinquè Ral·lisprint Open d’Avià

Quaranta-dos pilots van participar dissabte a la cinquena edició del Ral·lisprint d’Avià, puntuable per l’Open d’Asfalt de Catalunya. Els guanyadors van ser Ferran Vilamitjana i Xavier Vilamitjana (amb un Renault Clio).
En segona posició van quedar els pilots locals Jesús Borrellas (de Bagà) i Gerard Sunyer (de Berga), que van fer un bon paper en la prova amb un Mitsubishi Lancer Evo VII en la seva primera participació en ral·lis. El tercer lloc el van aconseguir l’equip Roqué-Puchol. I pel que fa a l’equip de Gironella Franch-Tarrés, es va haver de retirar per averia al seu Renault Clio Sport, just als primers compassos de la prova.
Organitzada pels Amics del Motor d’Avià, la prova comptava amb dos trams cronometrats, el de Buidesacs i el de Graugés, que s’havien de disputar dos cops cadascun. Era un recorregut amb zones ràpides, lentes i amb zones relliscoses, a Graugés, on es van poder veure virolles i derrapades.
La pròxima prova Open del Català de Ral·lis es disputarà a Matadapera el 20 de novembre.

X