Més de 200 persones veuen l’obra “Revisió anual” a Berga

Més de 200 persones van assistir dissabte a la nit a l’estrena de “Revisió anual (Mai no és tard)”, l’obra de Montserrat Cornet que va representar per primera vegada al Teatre Municipal de Berga l’Agrupació Teatral La Farsa.
L’obra, dirigida per Montserrat Minoves i interpretada per les actrius Jordina Gragés, Montserrat Tristany, Lourdes Sensada i Antònia Molera, parla de la solitud, tot i que l’esperança i el diàleg acaben sent els temes principals. L’acció parteix de la trobada en una sala d’espera d’una metgessa geriàtrica de tres dones que no es coneixen de res. A partir d’aquí, l’espectador va coneixent la vida de cada una d’elles, les seves experiències i pensaments.
L’autora, Montserrat Cornet, va veure la funció asseguda entre el públic i en acabar la representació va pujar a l’escenari, on va dirigir unes paraules de reflexió i agraïment.
En els últims quinze dies, La Farsa ha fet dues estrenes. Primer va ser “Mentiders” i l’última ha estat “Revisió anual”. Ara l’activitat de l’entitat no s’atura perquè d’immediat començarà la preparació dels Pastorets del Garrofa i el Pallanga, que un any més, des del 1900, tornaran a Berga.

X