Teatre Hivern 2021

General

El Dia de la Cambra aplegarà més d’un centenar d’empresaris, dimarts que ve

Amb el lema “Cal un radical canvi d’actitud” la delegació de la Cambra de Comerç al Berguedà celebrarà el pròxim dimarts, 18 de gener, el Dia de la Cambra. Es tracta de l’acte més emblemàtic que fa la delegació, el qual permetrà reunir més d’un centenar d’empresaris de la comarca que ja han confirmat la seva assistència.
L’acte es farà a l’Hotel Berga Park i comptarà amb la presència de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, que pronunciarà una conferència al voltant del títol de la jornada. A més, la cita també servirà per homenatjar la trajectòria d’una empresa berguedana. Serà l’empresa de Casserres Molles Malé, que es dedica a la fabricació de molles mecàniques des de fa més de 50 anys.
El Dia de la Cambra se celebrarà dimarts, a les 8 del vespre, a l’hotel Berga Park. A més de Jordi Pujol, també hi assistiran el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, el president de la delegació al Berguedà, Enric Montañà, i l’alcalde de Berga, Juli Gendrau.

Estic amb tu

Comentaris