Teatre Hivern 2021

General

El mercat setmanal de Navàs duplica l’oferta amb un total de 25 parades

El mercat setmanal de Navàs, que es fa els dissabtes al matí, augmenta a partir de demà la seva oferta amb la incorporació de catorze noves parades, i per tant eleva fins a 25 el nombre de paradistes (fins ara n’hi havia 11). L’ampliació ha estat possible gràcies al canvi d’ubicació que es va fer al setembre, abandonant el tradicional emplaçament a la plaça de l’Església i passant al passeig de Ramon Vall. Ara un cop acabades les obres de millora del passeig, s’ha pogut donar entrada a noves parades i revitalitzar el mercat que, segons el regidor de Promoció Econòmica de Navàs, Antoni Claramunt, “havia anat decaient, perquè l’antic emplaçament no permetia créixer”.
Claramunt explica que l’objectiu del consistori és fer que “el mercat sigui atractiu per a la gent del poble però també per a la dels municipis veïns i que per tant porti visitants de fora, la qual cosa comporta un benefici per a tot el comerç, bars i restaurants”. En un principi, el trasllat del mercat va generar polèmica entre alguns establiments a l’entorn de l’Església, que no veien bé el canvi.
La ubicació és, diu el regidor, un dels atractius del mercat de Navàs, però no l’únic. L’important increment del nombre de parades n’és un altre, ja que comporta un augment de la varietat de productes que s’hi poden trobar, que van des de les fruites i les verdures, fins a la roba o la bijuteria.
A partir de demà, el mercat setmanal de Navàs s’estendrà al llarg d’un tram de 200 metres que anirà des de la plaça Gaudí fins a l’encreuament del passeig de Ramon Vall amb el carrer Mossèn Morta.

Estic amb tu

Comentaris