La Farsa presenta Anna Frank

General

El web DBerguedà.cat rep 1.300 visites durant la nit electoral de les municipals

Ràdio Berga va seguir ahir intensament la jornada electoral i la nit de recompte de vots. Durant tot el dia, l’emissora municipal i el web DBerguedà.cat van informar de les últimes xifres de participació i van recollir les votacions dels candidats a Berga i les seves declaracions. A partir de les 8 del vespre i fins a 2/4 de 12 de la nit, un programa especial amb totes les xifres i resultats, la veu dels alcaldes reelegits i dels que assolien el càrrec per primera vegada, també vam viure l’ambient a les seus dels partits a Berga i van analitzar el nou mapa polític de la comarca amb cinc dels tertulians de la casa (Sergi Serra, Xavier Llobet, Dolors Santandreu, Jaume Huch i Xavier Gassó).
Al web DBerguedà.cat, també es va poder seguir minut a minut el recompte. El portal informatiu del Berguedà va rebre ahir 1.300 visites, més del doble del que és habitual en un diumenge, convertint-se així en un dels dies amb més visites de la història d’aquest web.

Comentaris