40 anys de la coral d

General

L’Avià confirma l’ascens a Primera Catalana i ho celebra amb una rua

L’Avià ja és equip de Primera Catalana. Tot i que l’equip va guanyar dissabte el seu partit contra el Palafrugell (4-2), la directiva de la UE Avià va preferir esperar fins a ahir a la tarda, quan la classificació ja era matemàtica (gràcies a la derrota del Manresa a Ripollet per 2 a 0) per celebrar el segon ascens consecutiu de l’Avià. Així, l’equip berguedà ja té assegurada la quarta plaça del grup 1 de la Preferent Territorial de futbol i l’any que ve jugarà en una categoria superior.
Tot un èxit per al club berguedà que durant prop de 15 anys va estar encallat a Primera Territorial, quedant-se a la porta de l’ascens en més d’una ocasió. Ahir els jugadors, l’equip tècnic i la directiva van celebrar aquesta fita història amb un dinar de germanor al camp de futbol d’Avià i una rua a dalt d’un petit camió pels carrers del poble i també de Berga.

Comentaris