Cars Berga

General

Berga acull la segona trobada interreligiosa

La majoria de les religions que tenen presència al Berguedà es trobaran avui la segona Trobada Interreligiosa, organitzada pel Grup Interreligiós de Diàleg, amb el lema “Les diferències que ens uneixen. Les religions com a eines de coneixement entre els pobles”. Serà a les 8 del vespre, al pavelló de Suècia de Berga. Bona part dels participants van passar ahir per la tertúlia del programa “Berguedà Vespre” a Ràdio Berga. Miquel Àngel Tarín, que moderarà la trobada, va destacar que el públic tindrà un paper important.
A més de Tarín, també participarà el filòsof Joaquim Sala representant a l’agnosticisme humanista. Sala recorda que malgrat la quantitat d’informació que rebem gràcies a les noves tecnologies, hi ha un gran desconeixement de les religions. Josep Amador, que participarà a la trobada representant al cristianisme evangèlic, destaca que poder-se explicar i parlar de les religions és molt positiu, sobretot per guarir “el buit espiritual” que la societat té actualment.
La trobada interreligiosa també comptarà amb la participació de Florenci Besora, en representació del cristianisme catòlic, Thubten Gyatso, pel budisme tibetà; Kevin Li Liu, de les religions tradicionals xineses; i Josep Farguell-Monnah, de l’ortodòxia copta. L’acte és obert a tothom.

Comentaris