Runa a Sac - Containers del Berguedà

General

Set detinguts per robar a masies i bars del Berguedà

Els Mossos d’Esquadra han detingut set persones per diversos robatoris en masies i bars de la comarca. Es tracta de dos grups diferents. Un d’ells, format per tres dels detinguts, va robar en un bar de Cal Rosal i un altre de Montmajor, mentre que l’altre va entrar en almenys set masies de l’alt Berguedà, concretament a la zona de Saldes i Vallcebre. Aquests robatoris es van produir durant el passat cap de setmana i les detencions s’han pogut fer aquesta setmana.
El cap de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos al Berguedà, Pep Fornell, remarca la importància de la col•laboració ciutadana per resoldre aquests tipus de casos, ja que les dades aportades pels veïns dels municipis afectats han permès localitzar als implicats en els robatoris a masies.
En aquests robatoris els lladres, a més de diners, busquen emportar-se televisors i altres aparells com microones, ordinadors portàtils i telèfons mòbils. En els dos bars, on van entrar a robar, els delinqüents es van endur la recaptació de les màquines escurabutxaques i de les màquines de tabac i en un d’ells també un televisor de pantalla plana.
Donat que alguns d’aquests robatoris s’han produït en segones residències, els Mossos no descarten que en els propers dies es coneguin altres robatoris a la zona de l’alt Berguedà.

Comentaris